Billedet viser ikke alle produktvarianter men det er muligt at se flere varianter og muligheder i galleriet.

Elegance stol

Hans Sandgren Jakobsen

Fra 6.996 kr.

Beskrivelse

Elegance stol

Elegance stolen, der kun vejer 2,1 kg, er et smukt resultat af samarbejdet mellem den danske designer Hans Sandgren Jacobsen og den japanske træmøbelproducent Asahi. Denne letvægtsstol er skabt med fokus på nøgleordene elegance, letthed og enkelhed. Designerens mål var at opnå både letvægt og styrke, hvilket resulterede i en slank og smukt kurvet stol efter adskillige prototyper og tests.

Stolen er konstrueret af asketræ og har et vævet polyester sæde. Det gennemsigtige og let bøjelige sæde er skabt med fokus på at kvalitet, dimensioner og vævemetode er omhyggeligt afstemt for at opnå den rette balance mellem styrke, vægt, udtryk og komfort.
Dets optimale dimensioner og unikke vævemetode kombinerer styrke og letvægt, samtidig med at det skaber et delikat udtryk og gennemsigtighed. Det smidige og lette design fjerner unødvendige elementer og fokuserer kun på det essentielle, hvilket giver en følelse af lethed og nordisk indretning. Hans Sandgren Jakobsen har med Elegance opfyldt sin vision om at skabe en tidløs, smuk letvægtsstol, der vejer blot 2,1 kg.

ELEGANCE-serien af møbler repræsenterer et glimrende eksempel på skønhed og elegance i dagligdagen. Møbelserien er blevet designet af den anerkendte danske møbeldesigner, Hans Sandgren Jacobsen, og produceret af det japanske træmøbelproducent, Asahi. Resultatet er en serie møbler, der smukt kombinerer letvægtsdesign med et sofistikeret udtryk.

Elegance møblernes høje kvalitet afspejles i deres stærke og samtidig lette konstruktion. ELEGANCE-serien er ideel til at supplere den nordiske designstil med sin minimalistiske æstetik og skarpe, rene linjer. Uanset din indretningsstil vil denne møbelserie tilføje et strejf af elegance og raffinement til dit hjem.

Specifikationer

Specifikationer

Bredde: 43 cm

Dybde: 50,5 cm

Højde: 79 cm

Sædehøjde: 44,5 cm

Stel: Vælg mellem: Sæbebehandlet ask. Sortlakeret ask.

Sæde: Sort flet

Ekstra: Glidesøm eller filtsko.

Designer

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen, en dygtig snedker og industriel designer, har etableret sit daglige arbejdssted i en smuk ældre bygning beliggende ved kajkanten på Grenaa Havn. Han er uddannet snedker og har senere opnået en industriel designuddannelse fra Danmarks Designskole i København. Hans designfilosofi er dybt forankret i et funktionelt formsprog, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Inspireret af den amerikanske Shaker-stils tilgang til møbeldesign, hvor skønheden udspringer af møblets funktion, præger denne filosofi alle hans designs. Designprocessen er en spændende og krævende rejse for Hans Sandgren Jakobsen. Fra det indledende stadie, hvor idéerne kun eksisterer i hans tanker og på papiret, oplever han en dyb påvirkning fra sin underbevidsthed og de ændringer, der opstår undervejs. Han ser innovation, æstetik og funktionalitet som afgørende elementer i hans designarbejde.

Vejledninger

Produktpleje & samlevejledning

Læs om pleje og vedligeholdelse af møbler fra Bernstorffsminde

Elegance stol

Find forhandler

Klassisk dansk møbeldesign

Find din nærmeste forhandler af Bernstorffsmindemøbler. 

Relaterede produkter

Hans Sandgren Jakobsen

Fra 12.994 kr.

Børge Mogensen

Fra 11.187 kr.

Foersom & Hiort-Lorenzen

Fra 4.631 kr.