Historien

Klassisk dansk møbelproduktion

Bernstorffsminde’s møbelkollektion byder på klassisk dansk design, der aldrig går af mode. Hvert enkelt stykke er fremstillet med omhu og sans for detaljen af dygtige håndværkere, hvilket sikrer kvalitet og lang levetid.

Fotograf Tine Hvolby

Bernstorffsminde

Bernstorffsminde har skabt kvalitetsmøbler siden 1837, og vores egen møbelkollektion indeholder klassisk dansk design, som aldrig går af mode. I samarbejde med talentfulde designere og håndværkere skaber vi møbler, der er bygget til at holde og bringer skønhed til ethvert rum. 

dansk håndværk

Bernstorffsminde Møbelfabrik blev grundlagt i 1837 og er siden da blevet drevet af familien Sundberg. Vi kombinerer vores faglige viden med vores håndværksmæssige færdigheder og de bedste designere for at skabe innovative, prisbelønnede møbler. Vi går meget op i kvalitet og brug kun de bedste materialer, som er blevet testet til at opfylde de højeste krav til markedet.

Fotograf Tine Hvolby

Mette og Morten Sundberg

Vi tror på, at vores nytænkning, kvalitet og designkreativitet er nøglen til at skabe populære designmøbler, der kan bringe glæde til vores kunder. Vi har vores hovedkontor og produktionsfacilitet i Stenstrup og har etableret et stort netværk af leverandører og dygtige snedkerhåndværkere.

Vi er meget stolte over vores produkter og det håndværk, der går ind i at skabe dem. Vi håber, at du vil se vores møbler som en investering i din boligindretning, som vil fortsætte med at glæde dig i mange år.

Mød designerne

Få inspiration fra klassiske og moderne designere

I et tæt samarbejde med anerkendte danske designere har Bernstorffsminde skabt en møbel kollektion med klassiske designs og moderne møbler. Læs mere om vores samarbejde med de dygtigste designere.

Børge Mogensen

Foersom & Hiort-Lorenzen

Friis & Moltke

Hans Sandgren Jakobsen

Lise Vester

Søren Holst

Welling/Ludvik

Kirkeindretning

Bernstorffsminde producerer stole til indretning i danske kirker

Bernstorffsminde producerede gennem mange år den ikoniske Kaare Klint kirkestol. Og idag produceres der stadig stole af bla. Børge Mogensen til indretning af kirker.

Kirkestolen blev designet af Kaare Klint i 1936 og blev oprindeligt designet til Bethlehem Kirken. Det er imidlertid i Grundtvigs kirken, der har bidraget til stolens ikoniske status.

Både Bethlehem og Grundtvigs kirker blev tegnet af den anerkendte arkitekt Peder Vilhelm Jensen Klint, Kaare Klints far.

Efter Jensen Klints død i 1930 afsluttede Kaare Klint opførelsen af begge kirker.

Bernstorffsminde producerede Kirkestolen 2004 – 2022.