Levering & returnering

Levering

Vi tilstræber at levere din ordre så hurtigt som mulig, leveringstiden kan variere fra produkt til produkt, men vil fremgå af ordrebekræftelsen, som fremsendes efter dit køb. Hvis din ordre indeholder produkter med forskellig leveringstid, for eksempel ved bestilling af en lagerført vare og en specialproduceret vare eller en vare i restordre, vil din ordre blive delleveret.

Såfremt der opstår produktionsforsinkelser eller andre forsinkelser i forhold til leveringen, vil dette kunne påvirke leveringstiden. Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt i tilfælde af forsinkelser.

Palle- og møbelforsendelser

Ved palle- og møbelforsendelser bliver du kontaktet af vores fragtmand inden levering.
Det er dit ansvar, at ordren kan modtages. Levering til kantsten. Der skal ved levering med speditør altid være en myndig modtager til stede, som har fuldmagt fra dig til at kvittere for modtagelse og kontrol af varen. Når du modtager din ordre, er det vigtigt, at du kontrollerer, om det er de korrekte varer, og om der er synlige skader. Er alt som forventet, vil speditøren bede dig om at kvittere for modtagelsen.


Hvis emballagen er beskadiget eller bærer andre synlige tegn på skader, skal du på fragtbrevet kun kvittere for modtagelsen med forbehold for eventuelle skader på indholdet eller undlade at modtage varen og bede chaufføren tage den med retur.


Hvis en vare viser sig at være beskadiget eller defekt efter udpakning, bedes du kontakte vores salgssupport på telefon +45 62 26 10 10 eller bm@bernstorffsminde.dk som vil hjælpe med en løsning. Af bevismæssige årsager bedes du kontakte vores salgssupport hurtigst muligt og senest 5 dage efter modtagelsen. Dette fratager dig dog ikke dine rettigheder i forhold til reklamation efter Købeloven.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Bernstorffsminde A/S, Hundtofte 14d, 5771 Stenstrup uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.


Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.
Du skal selv betale for returnering af varen.
Varer så som møbler skal returneres med Møbeltransport og kan ikke returneres med almindelig post.