Welling/Ludvik

Hee Welling og Gudmundur Ludvik er møbeldesignerne, som udgør teamet Wellling/Ludvik.

Begge designere er eksperter på deres respektive områder, idet Hee Welling er en internationalt anerkendt designer og Gudmundur Ludvik er uddannet møbeldesigner, snedker og billedhugger.

Deres designstil har til formål at genopfriske den nordiske æstetik ved at bevare dens traditionelle kvaliteter og samtidig indarbejde innovative elementer. De prioriterer funktionelle detaljer, materialer af høj kvalitet og enestående håndværk i deres design og fjerner unødvendige elementer.

Welling/Ludvik’s designfilosofi er centreret omkring det, at opnå det bedst mulige resultat baseret på forskellige perspektiver, såsom komfort, materialer, konstruktion, pris og miljøpåvirkning. Deres minimalistiske tilgang til design tjener både funktionelle og æstetiske formål.

Welling/Ludvik er designerne bag LÒN sofa og BRÙ spisebordet, som er en del af BM1837 møbelkollektion.

Design af Welling/Ludvik

Welling/Ludvik

Fra 66.698 kr.

Welling/Ludvik

Fra 39.089 kr.

Welling/Ludvik

Fra 32.827 kr.

Welling/Ludvik

Fra 34.999 kr.

En del af Bernstorffsmindes udvalgte kollektion

BRÙ bordet

Brú-bordet forener klassiske snedkertraditioner med enkel elegance og tidløst design. Skabt med omhu, forener Brú-bordet klassisk snedkertradition med moderne elegance. Tidløst design og unik karakter. Tilgængelig i både rektangulær og rund udgave for at imødekomme unikke boligindretning behov.

Mød de andre designere i kollektionen

Børge Mogensen

Foersom & Hiort-Lorenzen

Friis & Moltke

Hans Sandgren Jakobsen

Lise Vester

Søren Holst