Billedet viser ikke alle produktvarianter men det er muligt at se flere varianter og muligheder i galleriet.

Brú bord

Welling/Ludvik

Fra 32.827 kr.

Beskrivelse

Brú bord

Brú spisebordet er udviklet af den talentfulde designduo Hee Welling og Gudmundur Ludvik, i tæt samarbejde med Bernstorffsminde.
Bordet er resultatet af en omhyggelig skabelsesproces, der værdsætter elegance, praktisk anvendelighed og en dyb forståelse for træhåndværk.

Brú er en unik kombination af traditionel og moderne designæstetik. Inspireret af tidløse ikoner som Shaker spisebordstolene designet af Børge Mogensen og Søren Holst, integrerer Brú sig smidigt i eksisterende møbelkollektioner og bekræfter sin position som en fremtidig klassiker.

Med sin enkle og rene udformning, som dog er kendetegnet ved visuelt imponerende lige linjer og smukt afrundede ben, har Brú en karakteristisk fremtoning og en enestående finish.

Brú spisebord kan fås i både rektangulær og en rund version, hvilket gør det let at tilpasse sig forskellige indretningsstile og individuelle præferencer.

Brú fås i forskellige størrelser og kan endda tilpasses med tillægs- og udtræksplader, hvilket gør det til det ideelle bord til både intime middage og store sammenkomster.

Navnet Brú betyder på islandsk “Bro” og henviser til at samle folk om bordet, at bygge bro imellem mennesker om et bord. Med Brú spisebordet har Hee Welling og Gudmundur Ludvik skabt et møbel, der ikke blot er et praktisk element i hjemmet, men også en symbolsk forbindelse mellem folk, der samles omkring det. Resultatet er intet mindre end en kommende dansk møbelklassiker, der kombinerer ekspertise inden for snedkerkunst med en særlig designkarakter, som vil berige ethvert hjem.

Specifikationer

Specifikationer

Bredde: 90 cm, 100 cm

Længde: 190 cm, 240 cm, 300 cm

Højde: 73 cm

Bordplade: Massivtræ, stavlimet, hel plade, 26 mm, lige kantprofil med afrundede hjørner.

Ben: Massivtræ

Vælg mellem: Sæbebehandlet eg. Oliebehandlet eg. Sortlakeret eg. Oliebehandlet røget eg.

Tillægsplade: Finér på brun MDF, som giver en rå MDF kant. Altid sortlakeret.
Andre behandlinger efter forespørgsel.

Designer

Welling/Ludvik

Hee Welling og Gudmundur Ludvik er møbeldesignerne, som udgør teamet Wellling/Ludvik. Begge er eksperter på deres respektive områder, idet Hee Welling er en internationalt anerkendt designer og Gudmundur Ludvik er uddannet møbeldesigner, snedker og billedhugger. Deres designstil har til formål at genopfriske den nordiske æstetik ved at bevare dens traditionelle kvaliteter og samtidig indarbejde innovative elementer. De prioriterer funktionelle detaljer, materialer af høj kvalitet og enestående håndværk i deres design og fjerner unødvendige elementer. Deres designfilosofi er centreret omkring at opnå det bedst mulige resultat baseret på forskellige perspektiver, såsom komfort, materialer, konstruktion, pris og miljøpåvirkning. Deres minimalistiske tilgang til design tjener både funktionelle og æstetiske formål.

Vejledninger

Produktpleje & samlevejledning

Læs om pleje og vedligeholdelse af møbler fra Bernstorffsminde

Samlevejledning 

Brú bord

Find forhandler

Klassisk dansk møbeldesign

Find din nærmeste forhandler af Bernstorffsmindemøbler. 

Relaterede produkter

BM1837's Designteam

Fra 44.902 kr.

Welling/Ludvik

Fra 34.999 kr.

Hans Sandgren Jakobsen

Fra 21.997 kr.