Billedet viser ikke alle produktvarianter men det er muligt at se flere varianter og muligheder i galleriet.

Lón sofa 2 personers

Welling/Ludvik

Fra 39.089 kr.

Beskrivelse

Lón sofa, 2 personers

Lón sofaen er et elegant og stilrent design af Welling/Ludvik. Den er fuldpolstret og modulopbygget, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine præferencer og behov. Vælg mellem forskellige størrelser og vælg enten tekstil- eller læderpolstring.

Designet af Lón sofaen af Welling/Ludvik er en genial kombination af nordisk æstetik og en forfriskende tilgang til formgivning. Designerne bag, formår at bevare de tidløse kvaliteter, der gør nordisk design eftertragtet globalt, samtidig med at de formår at tænke nyt.

Welling/Ludvik stræber altid efter at holde designet interessant, selv når det reduceres til sin enkleste form. Lón sofaen er et sublimt eksempel på deres designfilosofi. Den udstråler en elegant og minimalistisk stil. Med sin fuldpolstrede og modulopbyggede struktur kan du skræddersy sofaen efter dine præferencer og behov. Du kan vælge mellem forskellige størrelser samt tekstil- eller læderpolstring, hvilket giver dig fuld frihed til at skabe din ideelle sofa.

Soklen, er udført i pulverlakeret metalbund, og tilføjer et grafisk udtryk og bidrager til sofaens lette udseende. Lón sofaen er et perfekt eksempel på, hvordan Welling/Ludvik formår at forene stilren elegance, funktionalitet og den nordiske designs traditionsrige arv.

Designer

Welling/Ludvik

Hee Welling og Gudmundur Ludvik er møbeldesignerne, som udgør teamet Wellling/Ludvik. Begge er eksperter på deres respektive områder, idet Hee Welling er en internationalt anerkendt designer og Gudmundur Ludvik er uddannet møbeldesigner, snedker og billedhugger. Deres designstil har til formål at genopfriske den nordiske æstetik ved at bevare dens traditionelle kvaliteter og samtidig indarbejde innovative elementer. De prioriterer funktionelle detaljer, materialer af høj kvalitet og enestående håndværk i deres design og fjerner unødvendige elementer. Deres designfilosofi er centreret omkring at opnå det bedst mulige resultat baseret på forskellige perspektiver, såsom komfort, materialer, konstruktion, pris og miljøpåvirkning. Deres minimalistiske tilgang til design tjener både funktionelle og æstetiske formål.

Vejledninger

Produktpleje & samlevejledning

Læs om pleje og vedligeholdelse af møbler fra Bernstorffsminde

Lón sofa 2 personers

Find forhandler

Klassisk dansk møbeldesign

Find din nærmeste forhandler af Bernstorffsmindemøbler. 

Relaterede produkter

Foersom & Hiort-Lorenzen

Fra 62.366 kr.

Søren Holst

Fra 31.427 kr.

Søren Holst

Fra 43.215 kr.