Billedet viser ikke alle produktvarianter men det er muligt at se flere varianter og muligheder i galleriet.

Keel sofabord

Lise Vester

Fra 11.696 kr.

Beskrivelse

Keel sofabord

Keel bordet er inspireret af det maritime og har en køl, der tilføjer et unikt og skulpturelt designelement under bordpladen. “Keel” er et sofabord med enkle og geometriske former, der skaber en elegant kontrast mellem den bløde bordplade og de stramme linjer i rammen. Bordet udstråler overraskende lethed og har en indbydende og enkel sammensætning. Det kombinerer blødhed og soliditet og skaber dermed en harmonisk balance mellem det feminine og maskuline i designet.

Keel sofabord fåes i tre forskellige størrelser og i forskellige varianter, natur, sort og røget eg.

Specifikationer

Specifikationer

Bredde: 50 cm, 55 cm, 60 cm

Længde: 100 cm, 120 cm, 145 cm

Højde: 30 cm, 33 cm, 36 cm

Borplade: Massivtræ, stavlimet

Ben: Massivtræ

Vælg mellem: Sæbebehandlet eg. Oliebehandlet eg. Sortlakeret eg. Oliebehandlet røget eg.

Designer

Lise Vester

Design skal have en skarp kant og vække nysgerrighed, og Lise Vester er altid på jagt efter kontraster i sine designs. Hun udforsker forskelle i farver, materialer og former for at skabe visuel interesse.
Med sin opvækst ved den vestlige kyst i Danmark, er Lise Vester inspireret af sejlture og fisketure med sin familie. Dette afspejles i navnet på hendes bord, ‘Keel’, samt i designet, der trækker elementer fra en båd. Ligesom en båd har bordet sin køl, der tilføjer et skulpturelt designelement under bordpladen. Keel-sofabordet er en elegant kombination af en blød form på bordpladen og strenge linjer i rammen, hvilket skaber en smuk kontrast. Bordet udstråler en overraskende lethed samtidig med en solid sammensætning. Det har en blød og indbydende karakter samtidig med en robusthed, hvilket giver designet både feminine og maskuline dimensioner.

Vejledninger

Produktpleje & samlevejledning

Læs om pleje og vedligeholdelse af møbler fra Bernstorffsminde

Keel sofabord

Find forhandler

Klassisk dansk møbeldesign

Find din nærmeste forhandler af Bernstorffsmindemøbler. 

Relaterede produkter