Billedet viser ikke alle produktvarianter men det er muligt at se flere varianter og muligheder i galleriet.

SH salonstol

Søren Holst

Fra 7.744 kr.

Beskrivelse

SH salonstol

Shaker-stolen, er et enestående stykke dansk design, designet af Søren Holst. Stolen er en blanding af klassisk og moderne design, inspireret af den amerikanske Shaker-kultur med et tydeligt dansk præg.

Shaker-stolen er fremstillet af massivt egetræ af førsteklasses kvalitet, hvilket gør den ikke kun robust og holdbar, men også elegant og tidløs i sit design. Vælg mellem et komfortabelt lædersæde eller et sofistikeret træsæde, der begge er designet til at supplere stolens slanke og enkle design.

SH-stolen er designet til at passe perfekt sammen med SH shaker-bordet og skaber en samlet spisegruppe, der er både stilfuld og funktionel. Søren Holst Shaker-stolen er et vidnesbyrd om den rige tradition for dansk møbeldesign med en perfekt blanding af form og funktion, som har gjort dansk design berømt verden over.

Shaker-kulturen,  er kendt for sin funktionelle og minimalistiske tilgang til design., og Søren Holst har med sin tolkning af shaker designet, fulgt denne filosofi med SH stolen, med de rene linjer, afrundede kanter og robuste materialer.

Med det elegante og enkle design er Shaker-stolen et tidløst møbel, en ægte møbelklassiker. Den passer perfekt ind i ethvert hjem, uanset om du foretrækker en klassisk eller moderne indretning.

Shaker-stolen et perfekt eksempel på dansk design når det er bedst. Dens rene linjer, robuste materialer og tidløse appel gør den til et must-have for alle, der sætter pris på højkvalitets og dansk design.

Specifikationer

Specifikationer

Bredde: 48 cm

Dybde: 43 cm

Højde: 91 cm

Sædehøjde: 46 cm

Stel: Massivtræ. Vælg mellem: Sæbebehandlet eg. Oliebehandlet eg. Sortlakeret eg. Oliebehandlet røget eg.

Sæde: Polstret krydsfinér

Designer

Søren Holst

Søren Holst er en anerkendt dansk møbeldesigner, der har specialiseret sig i at skabe smukke og holdbare møbler. Med en uddannelse som både møbelsnedker, bygningstekniker og møbelarkitekt har han udviklet sin egen unikke stil, der trækker inspiration fra den klassiske shaker-designtradition og dansk møbeldesign arv fra Kaare Klint og Børge Mogensen.

Et af Søren Holsts mest kendte designs er Shakerstolen og Shakerbordet, der blev relanceret af Bernstorffsminde og nu bliver produceret som en del af deres eget udvalg af dansk møbeldesign. Disse signaturmøbler er kendt for deres enkle og funktionelle stil, med rene linjer og let buede armlæn, der skaber et tidløst og æstetisk smukt udseende i ethvert hjem.

Vejledninger

Produktpleje & samlevejledning

Læs om pleje og vedligeholdelse af møbler fra Bernstorffsminde

SH salonstol

Find forhandler

Klassisk dansk møbeldesign

Find din nærmeste forhandler af Bernstorffsmindemøbler. 

Relaterede produkter

Foersom & Hiort-Lorenzen

Fra 5.750 kr.

Hans Sandgren Jakobsen

Fra 6.996 kr.

Foersom & Hiort-Lorenzen

Fra 4.631 kr.