Flere billeder

System 2100

Friis & Moltke

Se alle mulighederne for System 2100 i brochuren her.

Kontakt Bernstorffsminde eller en af vores sælgere for mere information eller lave en forespørgsel. 

Beskrivelse

System 2100

System 2100 er et funktionelt og fleksibelt modulsystem der kan sammensættes på utallige måder for at opnå den ønskede kombination, efter hvilket rum og hvilken funktion der ønskes. Sofaens konstruktion sikrer høj siddekomfort og lang holdbarhed med nem vedligeholdelse. System 2100 har et enkelt og grafisk formsprog, der fremhæver rummets funktion og arkitektur.

System 2100 består af metalbundrammer i fire forskellige størrelser, der kan kombineres på forskellige måder – uanset om der er brug for en stol, en sofa eller større komplekse løsninger med smukke buede forløb. Der kan også tilføjes et bord mellem sæderne eller som en elegant afslutning.
Friis & Moltke lægger vægt på enkle og klare former samt brugen af vedligeholdelses nemme materialer for at skabe funktionelle møbler med lang levetid. Helheden og sammenhængen mellem form og funktion er essentiel i deres designfilosofi.

System 2100 giver uanede muligheder. Det fleksible møbelsystem kan tilpasses efter behov og omfatte åbne bænke eller XL-sæder. De ekstra brede sæder skaber en fornemmelse af ro og eksklusivitet. Systemet kan udvides for at tilføje flere siddepladser eller tilpasses til en ny modulsammensætning, hvis behovet ændres.

System 2100 er specielt velegnet til projektmarkedet, hvor arkitekter har stor gavn af at integrere det i hospitaler, hoteller, venteværelser, lobbyer og lignende miljøer.

Designer

Friis & Moltke

Mikkel Bahr, industriel designer og arkitekt, er Head of Design Department hos Arkitektfirmaet Friis & Moltke. Han er ansvarlig for designet af System 2100, der blev udviklet i 2013 og introduceret på markedet i 2014. System 2100 blev skabt i samarbejde med Erik Jørgensen Møbelfabrik og er nu en del af møbelkollektionen hos BM1837.

Vejledninger

Produktpleje & samlevejledning

Læs om pleje og vedligeholdelse af møbler fra Bernstorffsminde

System 2100

Kontakt Bernstorffsminde

Klassisk dansk møbeldesign

Få mere information omkring System 2100 ved Bernstorffsminde eller en af vores sælgere.