Billedet viser ikke alle produktvarianter men det er muligt at se flere varianter og muligheder i galleriet.

Bridge armstol

Hans Sandgren Jakobsen

Fra 12.994 kr.

Beskrivelse

Bridge Armstol

Bridge armstol, er en stol med en strømlinet form, med inspiration fra den funktionelle skønhed i skandinavisk design og søger at opnå enkelhed.

Stolens ramme er konstrueret af massivt træ og har en tredimensionel kurve, som udover at være visuelt tiltalende også er praktisk og giver god siddekomfort med det brede armlæn. Dette design er blevet realiseret ved hjælp af den seneste produktions teknologi og det pålidelige håndværk fra dygtige håndværkere.

Bridge kollektionens strømlinede form, der udstråler styrke, samtidig med at den søger enkelhed, er skabt ved at anvende “subtraktionsdesign”, hvor den funktionelle skønhed fra skandinavisk design kombineres med den minimalistiske skønhed fra japansk design. Hans S. Jacobsen, en internationalt anerkendt dansk designer, går tilbage til rødderne af skandinavisk design, som vægter skønhed, funktionalitet og det boligmiljø, og han benytter samtidig den seneste teknologi for at udforske nye muligheder inden for møbeldesign.

Se også Bridge barstol i samme design linje fra Hans Sandgren Jakobsen.

Specifikationer

Specifikationer

Bredde: 61 cm

Dybde: 51 cm

Højde: 78 cm

Sædehøjde: 43 cm

Armhøjde: 68 cm

Stel: Massivtræ. Vælg mellem: Sæbebehandlet eg. Olieret eg. Sortlakeret eg.

Sæde: Sort læder

Ekstra: Glidesøm eller filtsko.

Designer

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen, en dygtig snedker og industriel designer, har etableret sit daglige arbejdssted i en smuk ældre bygning beliggende ved kajkanten på Grenaa Havn. Han er uddannet snedker og har senere opnået en industriel designuddannelse fra Danmarks Designskole i København. Hans designfilosofi er dybt forankret i et funktionelt formsprog, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Inspireret af den amerikanske Shaker-stils tilgang til møbeldesign, hvor skønheden udspringer af møblets funktion, præger denne filosofi alle hans designs. Designprocessen er en spændende og krævende rejse for Hans Sandgren Jakobsen. Fra det indledende stadie, hvor idéerne kun eksisterer i hans tanker og på papiret, oplever han en dyb påvirkning fra sin underbevidsthed og de ændringer, der opstår undervejs. Han ser innovation, æstetik og funktionalitet som afgørende elementer i hans designarbejde.

Vejledninger

Produktpleje & samlevejledning

Læs om pleje og vedligeholdelse af møbler fra Bernstorffsminde

Bridge armstol

Find forhandler

Klassisk dansk møbeldesign

Find din nærmeste forhandler af Bernstorffsmindemøbler. 

Relaterede produkter

Hans Sandgren Jakobsen

Fra 6.996 kr.

Hans Sandgren Jakobsen

Fra 12.496 kr.

Foersom & Hiort-Lorenzen

Fra 5.750 kr.